96 17 89 89

Thisted
Industrivej 39
DK-7700 Thisted

TMK

TMK benytter 3N Lakering til både vådlakering og pulverlakering af importerede stålprofiler til brug for køkkener og garderobeskabe.

For os har det været helt afgørende at finde en leverandør, der kan honorere vores krav til leveringstid, kvalitet og dokumentation. Her føler vi, at vi – i 3N Lakering – har fundet den bedste leverandør. At vi så også får løst opgaven til den rigtige pris er blot et ekstra plus i bogen.

Udover at 3N Lakering varetager vores overfladebehandlinger, er de også behjælpelige med logistikken. Vores stålprofil-lager ligger i princippet hos 3N Lakering, som så plukker de nødvendige profiler direkte på baggrund af vores rekvisitioner. Det er en kæmpe fordel, da det forkorter vores leveringstid til slutkunden betragteligt. Alt i alt er 3N Lakerings ekspertise, kvalitetsarbejde, totalløsninger og rimelige prisniveau med til at sikre, at vi kan yde en optimal service til vores kunder. 

TMK Logo

Purchase Manager, Claus Byskov

"3N Lakering er garant for en høj kvalitet i opgaveløsningen, og de følger opgaverne til dørs lige fra udførelsen af de bestilte overfladebehandlinger til sikker emballering af de færdige produkter" Værkfører, Jørgen Knakkergård