96 17 89 89

Thisted
Industrivej 39
DK-7700 Thisted

Linddana

Linddana A/S er én af Europas førende udviklere og producenter af flishuggere til brug i have, park og skov. Siden årsskiftet 2011 har de benyttet 3N Lakering til al overfladebehandling, der indeholder lakering.

 

”Vi er meget tilfreds med samarbejdet. 3N Lakering valgte vi blandt andet som samarbejdspartner, fordi de har faciliteterne og maskinerne, der kan håndtere helt store emner som vores. Og det har givet vores produkter et løft, at vi nu får 3N Lakering til at lave overfladebehandlingen for os.”

 

Jan Nielsen skeler også til den grønne profil.
”For os er det vigtigt at have en grøn profil. Derfor er det af stor betydning, at 3N Lakering har tænkt miljøet ind i deres produktion, og benytter metoder samt produkter til pulverbehandling og lakering, der ikke forurener miljøet. Det er en meget vigtig ting for os.”

 

Tp Logo

 

Fabrikschef, Jan Nielsen

"3N Lakering er garant for en høj kvalitet i opgaveløsningen, og de følger opgaverne til dørs lige fra udførelsen af de bestilte overfladebehandlinger til sikker emballering af de færdige produkter" Værkfører, Jørgen Knakkergård