96 17 89 89

Thisted
Industrivej 39
DK-7700 Thisted

All Inclusive

Vores All Inclusive-koncept indebærer, som navnet antyder, at vi er leveringsdygtige i totalløsninger, hvor vi løfter din opgave gennem hele processen fra start til slut. Efter endt ordreafgivelse kan du således læne dig tilbage og overlade alle de praktiske gøremål til os.

 All Inclusive er ikke et foruddefineret koncept, idet ønsker og behov kan variere meget fra kunde til kunde. All Inclusive er i stedet en skræddersyet løsning, der er tilpasset den enkelte kundes specifikke behov.

For vores kunder indebærer en All Inclusive-løsning, at vi løfter opgaven fra start til slut uanset antallet af underleverandører på opgaven. Vi varetager eksempelvis transporten af emner til og fra kunden, løser lakeringsopgaven og udarbejder diverse dokumentation og tests, og indebærer totalløsningen processer, vi ikke har inhouse i 3N Lakering, koordinerer vi ligeledes dette og entrerer med de nødvendige underleverandører, så totalopgaven bliver løst. Nemt og sikkert for dig som kunde.

Vi kan – med andre ord – varetage hele processen fra lakering og montering til emballering, så de færdige varer kan sendes direkte til kunden

En ordre, én kontaktperson og én faktura – så bliver det ikke nemmere.  

 

”Det har givet vores produkter et løft, at vi nu får 3N Lakering til at lave overfladebehandlingen for os.” Fabrikschef, Jan Nielsen