96 17 89 89

Thisted
Industrivej 39
DK-7700 Thisted

LAKexperten til Nykøbing

PRESSEMEDDELELSE:

 

3N Lakering fra Thisted udvider til oktober firmaet med en ny afdeling i Nykøbing. Det lokale autolakeringsværksted får således endnu bedre muligheder for at servicere kunderne på Mors, og samtidig får morsingboerne et lokalt autolakeringsværksted, der er en del af Danmarks førende kæde inden for autolakering - med alt hvad det indebærer af stordriftsfordele.

 

Pr. 1. oktober overtager 3N Lakering autolakeringsværkstedet Arly’s Autolakereri, der herefter vil blive videreført under navnet LAKexperten Nykøbing.

 

- For os er det en klar fordel at kunne åbne afdeling i Nykøbing. Pt. transporterer vi biler frem og tilbage mellem Nykøbing og Thisted, når vi servicerer vores kunder på Mors, så det er langt mere praktisk, at vi nu fremover vil kunne klare lakeringsopgaverne i Nykøbing, lyder det fra 3N Lakerings direktør, Morten Fuhlendorff Nielsen.

 

Ejeren af Arly’s Autolakereri, Brian Jensen, er ligeledes godt tilfreds med handlen.

 

- Det betyder meget, at jeg kan overlade såvel kunder som medarbejdere i trygge hænder. Morten har givet udtryk for, at han vil drive værkstedet videre i samme ånd, og det sætter jeg stor pris på. Selvfølgelig vil der altid ske ændringer, når der kommer nye ejere, men jeg er helt tryg ved, at de ændringer også vil være til kundernes fordel, fastslår Brian Jensen.

 

Og den vurdering er Morten Fuhlendorff Nielsen helt på linje med.

 

- Det kan godt være, at der kommer nogle ændringer på produktsiden, og vi vil muligvis også tilpasse nogle af arbejdsprocesserne lidt, men vi er her udelukkende med henblik på at udvikle og ikke afvikle. Kunderne kan således være helt trygge - de vil fortsat få den samme gode service samtidig med, at de vil komme til at nyde godt af de klare stordriftsfordele, der ligger i at være en del af LAKexperten, garanterer Morten.

 

Inden overtagelsen d. 1. oktober vil Morten og Brian sammen besøge Arly’s Autolakereris nuværende kunder, som således får mulighed for at hilse på den nye ejer og få svar på eventuelle spørgsmål, inden Arly’s Autolakereri bliver til LAKexperten Nykøbing.

 


For yderligere information, kontakt venligst direktør Morten Fuhlendorff Nielsen på telefon 29 49 89 90.

"3N Lakering er en særdeles omstillingsparat og fleksibel leverandør, der altid står klar til at hjælpe, hvis vi har en hasteordre, der skal ekspederes" Production Administrator, Lise Hygum Hansen